Loading...
Hovedretter 2018-04-19T11:36:13+00:00

Hovedretter

Middager

Priser pr. porsjon.

Viltgryte • Kr 170,-
1A, 3, 6, 12 
Biff stroganoff • Kr 165,-
1A, 3, 6
Biffgryte • Kr 170,-
1A, 3, 6
Bifflapskaus med flatbrød og tyttebær • Kr 160,-
12
Kyllinggryte á la creme • Kr 160,-
1A, 3, 6, 12
Lapskaus med flatbrød • Kr 170,-
1A, 3, 6, 12
Svinestek med brun saus • Kr 200,-
1A, 3, 6
Kalvestek med fløtesaus • Kr 210,-
1A, 3, 6
Lammestek • Kr 210,-
1A, 3, 6
Frisk blandet salat med baguette • Kr 30,-
1A, 1B, 1D, 13

Gryteretter serves med ris eller potet.

Vestfoldmeny

En herlig buffet med smak av Vestfold. • Kr 400,- pr. person.

Langtidsstekt ytrefilét av okse
Laks med ramsløk
6, 7
Kyllingbryst med urter fra Stange
6
Kyllingklubber med krydder fra Stange
6
Braisert svinenakke
6
Tomatsalat
6
Rotmos
3, 12
Ovnsbakte poteter
6
Rødbetsalat
3, 6, 9, 11
Aioli
6, 9, 11
Pesto
2C, 6
Focaccia fra Den Gode Baker
1A, 1D

Tapas á la Tunsberg Mathus

(Vår mest populære rett). • Kr 360,- pr. person.

Marinerte kyllingklubber
1A, 6
Spicy kjøttboller
11, 12
Tapaspølser
3, 6
Scampi i søt chilisaus
4
Blåskjell
4
Ovnsbakte poteter
6
Krydderdampet blomkål
6
Lun rødbet/eplesalat
3, 6, 9, 11
Aspargesbønner i sitronolje
6
Syltet sopp
6
Cherrytomater
6
Aioli
6, 9, 11
Pesto
2C, 6
Oliven
Foccaccia
1A, 1D

Koldtbord

Kr 345,- pr. person. • 3, 4, 6, 7, 9, 11, 12

Kald kokt ørret med reker
Røket laks med eggerøre
Roastbiff med remulade
Kokt skinke
4 sorter spekemat med potetsalat
Karbonade med løk (varm)
Kylling
Italiensk salat
Tomat salat
Kremet pastasalat
Brød og smør
Waldorfsalat
Dressing

Kald roastbeef anretning

Kr 265,- pr. person. • 3, 6

Roastbeef, frisk salat, dressing, rødvinsaus med sjampignon, fløtegratinerte poteter.

Middelalderbord

Fråtsing på Middelaldervis • Kr 425,- pr. person. • 3, 6, 9, 11

Stor rustikk buffé med spekemat, kyllingklubber, svineskank, svinenakke, rotgrønnsaker, dressing og poteter.

Spekefat

Kr 265,- pr. person. • 1A, 3, 6, 9, 11, 12

Birkebeinerskinke, fenalår, morrpølse, salami, stabburpølse, potetsalat, eggerøre, frisk salat, rømme, flatbrød, brød og smør.

Koldttallerken

Kr 162,- pr. person. • 1A, 2, 3, 4, 6, 7, 11, 12

Kyllingbryst, røket laks med eggerøre, kokt skinke med italiensk salat, roastbeef med remulade, reker med majones, 1/2 karbonade, spekeskinke med potetsalat, baguette og smør.

Speketallerken

Kr 155,- pr. person. • 1A, 3, 6, 9, 11, 12

Spekeskinke, fenalår, morrpølse, salami, potetsalat, eggerøre, rømme, flatbrød, brød og smør.

Noe annet du ønsker deg?

Spør oss om ditt selskap og hva du kunne tenke deg.

Hos oss får du alt av service til selskapet ditt – opp til 300 personer. Vi leverer og henter oppvasken etterpå! Ring oss for en god pris!

Allergener

Ved allergier, vær nøye med å kontakte kjøkkenet i tillegg.

Hvete 1A – Rug 1B – Bygg 1C – Havre 1D – Spelt 1E – Korasanhvete 1F – Mandler 2A – Hasselnøtter 2B – Valnøtter 2C – Cashewnøtter 2D
Pekannøtter 2E – Pistasjnøtter 2F – Paranøtter 2G – Macadamiannøtter 2H – Melk 3 – Skalldyr 4 – Peanøtter 5 – Soya 6 – Fisk 7 – Bløtdyr 8
Sennep 9 – Lupin 10 – Egg 11 – Selleri 12 – Sesamfrø 13 – Sulfitt 14