Selskap

Bryllup

Gjennom årene har mange par valgt å ha bryllupsfesten sin hos Tunsberg Mathus og Catering. Både kokker og servitører har ytt sitt aller beste for at den store dagen skal bli et minne for livet. Vi har arrangert både mindre og større bryllup i de mange lokalene vi kan tilby. Har dere allerede funnet et lokale dere ønsker å arrangere festen, kan vi også stå for både mat, kokker, servitører og oppdekking der.

Dere kan selvfølgelig velge retter fra våre menyer, eller i samarbeid med oss sette sammen retter slik at de blir akkurat som dere har drømt om. I samarbeid med hverandre finner vi frem til det perfekte måltidet, enten det er en buffet eller en mange-retters meny.

Dersom dere velger Tunsberg Mathus og Catering til å arrangere bryllupsfesten, kan vi garantere at mat, drikke og oppdekking vil bli som avtalt.

Konfirmasjon

Dere er hjertelig velkommen til å feire konfirmanten hos Tunsberg Mathus og Catering. Vi har mange lokaler å velge i og maten bestemmer dere helt etter eget ønske. Dersom du ønsker å ha konfirmasjonsfesten hjemme eller i andre lokaler, kan vi bidra med catering.

Minnesamvær

Vi tilbyr smakfulle og flotte lokaler til minnesamvær. Dette er en dag hvor det er ekstra viktig at alt blir gjennomført slik du ønsker. Vi har satt sammen to alternativer til minnesamvær:

Snitter og bløtkake eller marsipankake • Kr 285,- pr. person.

Karbonadesmørbrød, 3 snitter, bløtkake eller marsipankake • Kr 305,- pr. person.

Vi tilpasser og tilrettelegger etter ditt ønske.
Ta kontakt