Loading...
Sesongretter 2018-04-19T11:30:03+00:00

Sesongretter

Julebord

Kr 375,- pr. person. • 1A, 3, 4, 6, 7, 9, 11, 12

Ribbe, medisterkaker, julepølse, saus, tyttebær, surkål, kokte poteter, sylte, majones, assortert spekemat, potetsalat, juleskinke, italiensk salat, roastbiff med remulade, røket laks med eggerøre, sild, flatbrød, brød med smør, helkokt ørret med reker.

Liten juletallerken

Kr 240,- pr. porsjon. • 1A, 3, 6, 11

2 ribbebiter, 1 medisterkake, 1 julepølse, surkål, saus, poteter og tyttebær.

Stor juletallerken

Kr 290,- pr. porsjon. • 1A, 3, 6, 11

3 ribbebiter, 2 medisterkaker, 2 julepølse, surkål, saus, poteter, tyttebær.

Pinnekjøtt

Kr 315,- pr. porsjon. • 1A, 3, 6

Pinnekjøtt, vossakorv, kålrabistappe, kokte poteter, sjy. 2 gangs servering.

Diverse juleretter

Grøt og desserter.

Julegrøt med saft og kanel m/ sukker og smør • Kr 75.- pr. porsjon
3
Julegrøt uten tilbehør 1 liter • Kr 90,- pr. liter
3
Riskrem m/rød saus • Kr. 75,- pr porsjon
3
Multekrem • Kr 75,- pr. person
3

Allergener

Ved allergier, vær nøye med å kontakte kjøkkenet i tillegg.

Hvete 1A – Rug 1B – Bygg 1C – Havre 1D – Spelt 1E – Korasanhvete 1F – Mandler 2A – Hasselnøtter 2B – Valnøtter 2C – Cashewnøtter 2D
Pekannøtter 2E – Pistasjnøtter 2F – Paranøtter 2G – Macadamiannøtter 2H – Melk 3 – Skalldyr 4 – Peanøtter 5 – Soya 6 – Fisk 7 – Bløtdyr 8
Sennep 9 – Lupin 10 – Egg 11 – Selleri 12 – Sesamfrø 13 – Sulfitt 14