Sesongretter

Julebord

Kr 425,- pr. person. • 1A, 3, 4, 6, 7, 9, 11, 12

Ribbe, medisterkaker, julepølse, saus, tyttebær, surkål, kokte poteter, sylte, majones, assortert spekemat, potetsalat, juleskinke, italiensk salat, roastbiff med remulade, røket laks med eggerøre, sild, flatbrød, brød med smør, helkokt ørret med reker.

Liten juletallerken

Kr 250,- pr. porsjon. • 1A, 3, 6, 11

  • 2 ribbebiter
  • 1 medisterkake
  • 1 julepølse
  • Surkål
  • Saus
  • Poteter og tyttebær

Stor juletallerken

Kr 295,- pr. porsjon. • 1A, 3, 6, 11

  • 3 ribbebiter
  • 2 medisterkaker
  • 2 julepølse
  • Surkål
  • Saus
  • Poteter, tyttebær

Pinnekjøtt

Kr 325,- pr. porsjon. • 1A, 3, 6

  • Pinnekjøtt
  • Vossakorv
  • Kålrabistappe
  • Kokte poteter
  • Sjy. 2 gangs servering

Diverse juleretter

Grøt og desserter

  • Julegrøt med saft og kanel m/ sukker og smør • Kr 85.- pr. porsjon
    3
  • Julegrøt uten tilbehør 1 liter • Kr 95,- pr. liter
    3
  • Riskrem m/rød saus • Kr. 77,- pr porsjon
    3
    Multekrem • Kr 77,- pr. person
    3
riskrem med rød saus