Sesongretter
Julebord
Kr 565,- pr. person. • 1A, 3, 4, 6, 7, 9, 11, 12
Ribbe, medisterkaker, julepølse, saus, tyttebær, surkål, kokte poteter, sylte, majones, assortert spekemat, potetsalat, juleskinke, italiensk salat, roastbiff med remulade, røket laks med eggerøre, sild, flatbrød, brød med smør, helkokt ørret med reker.

Liten juletallerken
Kr 325,- pr. porsjon. • 1A, 3, 6, 11
- 2 ribbebiter
- 1 medisterkake
- 1 julepølse
- Surkål
- Saus
- Poteter og tyttebær
Stor juletallerken
Kr 385,- pr. porsjon. • 1A, 3, 6, 11
- 3 ribbebiter
- 2 medisterkaker
- 2 julepølse
- Surkål
- Saus
- Poteter, tyttebær
Pinnekjøtt
Kr 405,- pr. porsjon. • 1A, 3, 6
- Pinnekjøtt
- Vossakorv
- Kålrabistappe
- Kokte poteter
- Sjy. 2 gangs servering
Diverse juleretter
Grøt og desserter
- Julegrøt med saft og kanel m/ sukker og smør • Kr 100.- pr. porsjon
3 - Julegrøt uten tilbehør 1 liter • Kr 125,- pr. liter
3 - Riskrem m/rød saus • Kr. 95,- pr porsjon
3
Multekrem • Kr 95,- pr. person
3
